香港滑雪論壇  
返回   香港滑雪論壇 > 滑雪討論區 > 滑雪綜合討論 > SNOWBOARD 討論區

通知

主題工具 顯示模式 Google 翻譯
舊 2015-06-08, 10:55   #1
CaitlynW
初級會員

註冊日期: 2015-06-08
CaitlynW 是普普通通的會員
拖 snowboard 去 WOW....

未去過。

想問吓各位。。。

果度有冇得租 day locker ?
因我有個有 wheels 既板袋。。。around 150cm 高。
呢隻袋放唔放得入佢地 locker ?

定如果咁样拖黎拖去,應該用 backpack 好D,有得放雪板果隻。

如果冇 locker 用,D野放係边 ?

Thanks.
CaitlynW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 2015-06-09, 09:56   #2
Pueblecito
初級會員

註冊日期: 2009-01-19
Pueblecito 是普普通通的會員
果度有冇得租 day locker ?
有, 但是空間只能放得下普通背包.

因我有個有 wheels 既板袋。。。around 150cm 高。
呢隻袋放唔放得入佢地 locker ?
不能.

定如果咁样拖黎拖去,應該用 backpack 好D,有得放雪板果隻。
如果冇 locker 用,D野放係边 ?
暫放雪具架旁, 但不能過夜, 否則可能會被清走.
Pueblecito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 2015-06-09, 22:31   #3
CaitlynW
初級會員

多謝解答。

聽講雪板唔比上地鐵,咁通常你地撘咩交通公具上去 ?
舊 2015-06-10, 09:27   #4
Pueblecito
初級會員

註冊日期: 2009-01-19
Pueblecito 是普普通通的會員
作者: CaitlynW 查看文章
多謝解答。

聽講雪板唔比上地鐵,咁通常你地撘咩交通公具上去 ?

我自已通常坐過境大巴到深圳灣口岸, 過關後坐90號巴士(RMB2, 15min)或的士(~RMB26, 10min)到世界之窗.
Pueblecito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 2015-06-17, 14:05   #5
CaitlynW
初級會員

哦,明白哂。ThankYou

書籤

主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇禁用 HTML 代碼
論壇跳轉

所有時間均為香港時間。現在的時間是 13:09

Hong Kong Snowboard & Ski Association